Navigatie Link overslaanHome » Veelgestelde vragen » Ik heb geen tijdelijk wachtwoord gekregen om in te loggen. Wat moet ik doen?

Ik heb geen tijdelijk wachtwoord gekregen om in te loggen. Wat moet ik doen?

Ben je begonnen met het aanmaken van een account, maar krijg je geen tijdelijk wachtwoord? Check eerst even je telefoon. Het tijdelijke wachtwoord ontvang je per SMS, niet per e-mail.

Is je telefoonnummer gewijzigd? Laat het ons dan weten via info@bijbouwe.nl. Stuur je oude nummer en het nieuwe nummer in dezelfde mail aan ons door, dan wijzigen we deze voor je.

Het kan in enkele gevallen een paar minuten duren voordat je de SMS krijgt, meestal duurt dit een aantal seconden. Als je echt niks hebt gekregen kan je er altijd voor kiezen om je wachtwoord te herstellen, dit doe je door 'Wachtwoord vergeten' te kiezen op bijBouwe.nl/inloggen en je e-mailadres in te vullen.

Mocht dit niet werken, neem dan contact met ons op via info@bijbouwe.nl of 024 8000 789.