Navigatie Link overslaanHome » Veelgestelde vragen » Hoe werkt het aanmaken van een bijBouwe account precies?

Hoe werkt het aanmaken van een bijBouwe account precies?

Als je jouw bestaande bijBouwe hypotheek in wilt zien dan maak je eerst een account. Dit doe je door de volgende stappen te doorlopen:

• Ga naar de inlogpagina en kies voor 'Account aanmaken'.

Stap 1: Account aanmaken

• De Gebruikersovereenkomst te accepteren.

Stap 2: Gebruikersovereenkomst accepteren

• Je contractnummer en de geboortedatum van een van de leningsnemers invullen (mag van eerste en tweede aanvrager). Wij zoeken daarmee je hypotheek op.

Stap 3: Verificatie

• Een iDeal-betaling van 1 cent uitvoeren met het IBAN nummer waarmee ook je maandelijkse afschrijving plaats vindt. Zo weten we zeker dat jij het bent die toegang vraagt tot je hypotheekgegevens en niet iemand anders. Dit kan je gewoon via de website doen, niet met een gewone bankoverschrijving.

Stap 4: Verificatie bankrekening

• Je e-mailadres valideren, zo weten we zeker dat we in de toekomst jou kunnen bereiken via e-mail. Dan hoeven we niet onnodig papier te verspillen om jou te bereiken.

• Je mobiele telefoonnummer valideren, die heb je nodig om in te kunnen loggen in je bijBouwe account

• Klaar, nu krijg je een tijdelijk wachtwoord opgestuurd via SMS waarmee je kan inloggen en je hypotheek in kan zien.