Navigatie Link overslaanHome » Veelgestelde vragen » Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen voor mijn bijBouwe account?

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen voor mijn bijBouwe account?

Rechts bovenin de website zie je een groene knop met je naam of e-mailadres. Als je hierop klikt dan vouwt er een menu open waarbij een keuze is in het menu om je wachtwoord te wijzigen. Let er op dat je wachtwoord aan bepaalde eisen moet voldoen. Namelijk minimaal 8 tekens, waarbij we een hoofdletter, een nummer en een speciaal teken verwachten, zoals een uitroepteken of vraagteken.