Navigatie Link overslaanHome » Over ons

Home / Over bij Bouwe

Maak kennis met bijBouwe

De hypotheek zonder bank

bijBouwe is de eerste online hypotheekverstrekker in Nederland. Wij maken het voor consumenten mogelijk om buiten de bank om een hypotheek volledig online af te sluiten. Dat scheelt een hoop tijd, geld en gedoe.

bijBouwe is een merk van Dynamic Credit. Onder het label Dynamic verstrekken zij verhuurhypotheken voor consumenten.

Als je wilt, sluit je je hypotheek zelf af. Zonder verplicht advies. Maar als je hulp nodig hebt, staan we voor je klaar.

  • Als huizenkoper weet jij in 2 minuten hoeveel hypotheek je kan krijgen.

  • Scherpe hypotheekrente

  • We geven klanten de keuze om een hypotheek af te sluiten met of zonder hulp van een hypotheekadviseur.

Klantgericht

Het vertrekpunt van bijBouwe is huizenkopers zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over het afsluiten van een hypotheek. Vervolgens bieden we onze klanten verschillende manieren om hun keuze te maken: helemaal zelf, met ondersteuning van één van onze adviseurs, of met hun eigen onafhankelijke adviseur.

bijBouwe werkt dagelijks aan het verbeteren van de dienstverlening voor klanten. Samen met onze klanten zoeken wij manieren om hypotheken directer, makkelijker en voordeliger af te kunnen sluiten.

Vraag en aanbod

Banken doen een stapje terug op de hypotheekmarkt. Op die ontwikkeling spelen wij in. bijBouwe koppelt de vraag van consumenten naar hypotheekgeld direct aan het aanbod van institutionele beleggers zoals (Nederlandse) pensioenfondsen en verzekeraars.

Beleggers krijgen op deze manier een goed en duurzaam rendement op hun investering. Consumenten profiteren op hun beurt van een scherpe rente. Dit geldt bij afsluiten, maar ook bij het vernieuwen van je rentevastperiode. Nieuwe en bestaande klanten krijgen in dezelfde situatie altijd dezelfde rente aangeboden. 

Deze manier van hypotheken verstrekken betekent dat sommige rentetarieven even uitverkocht zijn voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen altijd alle rentetarieven aanvragen 

Een langere historie

bijBouwe is sinds 2015 actief op de hypothekenmarkt, maar ons moederbedrijf Dynamic Credit bestaat al meer dan 15 jaar. Zij beheren vermogen en adviseren institutionele beleggers zoals pensioenfondsen, verzekeraars en banken.

Naast bijBouwe beheert Dynamic Credit ook voor andere beleggers kapitaal in Nederlandse woninghypotheken, dit gebeurt onder andere voor de Hypotrust-labels Elan en Woonbewust. Op dit moment beheert Dynamic Credit een gecommiteerd vermogen van meer dan 10 miljard euro voor beleggers. 

Ons team

Samen zorgen wij voor jouw online hypotheek


Bekijk ons team