Navigatie Link overslaanHome » Medewerkers

Home / Over bij Bouwe

Ons team

Bouwe Kuik, Co-Founder en CEO

Ik ben één van de oprichters van bijBouwe. Als eindverantwoordelijke houd ik mij bezig met de continue doorontwikkeling van de dienstverlening van bijBouwe en de mensen waarmee we samenwerken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alleen een optimaal samenwerkend team er voor kan zorgen dat jij je persoonlijk bediend voelt.

Ik heb samen met Tonko, Daan en Frits het initiatief voor bijBouwe genomen omdat ik er van overtuigd was dat er een veel betere manier moest zijn om klanten te helpen een goede hypotheek af te sluiten. De kans om dat als ondernemer daadwerkelijk in de markt te gaan bewijzen kon ik daarom niet laten lopen.

Tonko Gast, oprichter en investeerder

Als oprichter van bijBouwe houd ik me bezig met de opbouw van een verantwoorde hypotheekportefeuille. Dit vindt plaats door het matchen van consumenten aan beleggers. Ik vind het daarom een uitdaging om te kijken of er kansen zijn die in het belang zijn van zowel de consument als belegger, maar die niet worden ingevuld door de huidige aanbieders.

Ik ben begonnen met bijBouwe, omdat ik mijn energie graag geef aan impactvolle verbeteringen voor mensen.

Daan Potjer, Co-Founder en COO

Binnen bijBouwe zijn de voornaamste zaken waar ik verantwoordelijk voor ben de bedrijfsvoering en de samenwerking met onze partners en beleggers . Dat betekent dat ik vooral bezig ben om het kanaal tussen beleggers en de consument zo efficiënt mogelijk te laten werken.

Mijn reden om bijBouwe op te richten was mijn verbazing over het feit dat nog niemand anders met behulp van de huidige technologie een begrijpelijk, soepel en efficiënt hypotheekproces van aanvraag tot einde looptijd had opgezet.

Jack van Oijhuizen, Hypotheekadviseur

Als Hypotheekadviseur ben ik bezig met het geven van online hypotheekadvies via webcam, telefoon, chat en e-mail. Ik zorg er voor dat klanten op een begrijpelijke en heldere manier inzicht krijgen in hun financiële mogelijkheden, waarna zij een bewuste keuze kunnen maken.

Ik ben voor bijBouwe gaan werken, omdat ik geloof dat deze manier van hypotheekadvies de toekomst heeft. Ook vind ik het belangrijk kwaliteit te kunnen bieden tegen een zeer scherpe prijs en klanten in zeer korte tijd duidelijkheid te kunnen geven over hun hypotheek.

Jan Willem Matthijsse, Hypotheekadviseur

Als Hypotheekadviseur van bijBouwe hypotheken ga ik met de klanten in gesprek om de mogelijkheden en gevolgen van een hypotheek uit te leggen. Samen met de klant maak ik dan het optimale advies voor de hypotheek.

De snelheid van de hypotheekaanvraag, advies en acceptatie van bijBouwe is uniek. Door optimaal gebruikt te maken van Videochat en internet is het mogelijk om een hypotheekadvies en hypotheekaanvraag binnen enkele dagen af te ronden. Deze snelheid waarborgen zonder verlies van kwaliteit is voor mij het unieke van bijBouwe hypotheken waar ik graag mijn steentje aan bijdraag.

Jacco Vermeer, Teamcoach Hypotheekadviseurs

Als Teamcoach ben ik verantwoordelijk voor het team van adviseurs, de opvolging van de adviezen en de kwaliteit van de gegeven adviezen van bijBouwe. Dat betekent dat ik dagelijks bezig ben met de inhoud en de kwaliteit en hoe we het nóg beter en efficiënter kunnen maken.

Ik ben voor bijBouwe gaan werken, omdat ik als onderdeel van het team zorg kan dragen voor een goede begeleiding naar een passende hypotheek binnen bijBouwe. De hypotheek zonder bank, zonder onnodige tussenschakels en waarin je altijd op de hoogte bent. Het is een vernieuwende partij die laagdrempelig is en de klant in staat stelt zelf zijn eigen hypotheek aan te vragen al dan niet met advies. De klant heeft zelf de regie in handen bij het insturen van de benodigde stukken en kan de weg naar de notaris volgen.

Jessica Stoelinga, Office Manager

Als Office Manager ben ik verantwoordelijk voor het werk- en leefklimaat bij ons op kantoor. Daarnaast draag ik zorg voor de financiële administratie en ondersteun ik het management secretarieel.

Ik ben trots op bijBouwe, omdat we de consument centraal stellen en inspelen op de actuele behoeften en ontwikkelingen op het gebied van hypotheekadvies.

Maud Souren, Hypotheekadviseur

Als hypotheekadviseur ben ik verantwoordelijk voor het voeren van adviesgesprekken via webcam en het beantwoorden van klantvragen via telefoon, chat en e-mail. Klanten krijgen door mijn heldere uitleg goed inzicht in hun financiële mogelijkheden. Ik zorg ervoor dat klanten complexe onderwerpen begrijpen.

Ik ben voor bijBouwe gaan werken, omdat ik geloof in zelfredzaamheid van klanten. Het zelf doen via internet en daar waar nodig advies vragen spreekt me aan. Ook is het fijn dat je als klant binnen 10 minuten duidelijkheid hebt over wat je kan lenen en wat dit kost.

Ben Jansen Verplanke - E-commerce Marketeer

Ben Jansen Verplanke, E-commerce Marketeer

Mijn doel is om je hypotheekaanvraag in een stroomversnelling te brengen. Zo kun jij je volledig richten op je nieuwe huis. Daar gaat het uiteindelijk om. Ik zorg dat huizenzoekers zoals jij ons online kunnen vinden. Zo heb jij vliegensvlug duidelijkheid over welke huizen wel en niet realiseerbaar zijn in je situatie. Dit doen we met het Hypotheekaanbod.

Daarnaast is er mij alles aan gelegen om je uit te leggen hoe zo een hypotheek nou precies werkt. Wij willen dat je bewust je keuze maakt voor een hypotheek, of je die nou samen met bijBouwe afsluit of ergens anders. Uiteindelijk hoop ik dat wij, door je goed te helpen bij het zoeken van een nieuw huis en je alle stappen duidelijk uit te leggen, je vertrouwen kunnen winnen om samen je hypotheek te regelen.