Navigatie Link overslaanHome » Medewerkers

Home / Over bij Bouwe

Ons team

Bouwe Kuik

Oprichter en Commercieel Directeur


Ik ben één van de oprichters van bijBouwe. Als eindverantwoordelijke houd ik mij bezig met de continue doorontwikkeling van de dienstverlening van bijBouwe en de mensen waarmee we samenwerken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alleen een optimaal samenwerkend team er voor kan zorgen dat jij je persoonlijk bediend voelt.

Ik heb samen met Tonko het initiatief voor bijBouwe genomen omdat ik er van overtuigd was dat er een veel betere manier moest zijn om klanten te helpen een goede hypotheek af te sluiten. De kans om dat als ondernemer daadwerkelijk in de markt te gaan bewijzen kon ik daarom niet laten lopen.

Tonko Gast

Oprichter en Investeerder


Als oprichter van bijBouwe houd ik me bezig met de opbouw van een verantwoorde hypotheekportefeuille. Dit vindt plaats door het matchen van consumenten aan beleggers. Ik vind het daarom een uitdaging om te kijken of er kansen zijn die in het belang zijn van zowel de consument als belegger, maar die niet worden ingevuld door de huidige aanbieders.

Ik ben begonnen met bijBouwe, omdat ik mijn energie graag geef aan impactvolle verbeteringen voor mensen.

Kim Tarroe

Accountmanager 

Als Accountmanager ben ik voor bijBouwe verantwoordelijk voor de regio Noord-Holland & de Randstad. Hypotheekadviseurs kunnen mij bereiken als ze een sparringspartner zoeken voor een hypotheekaanvraag.

Jack van Oijhuizen

Hypotheekadviseur


Als Hypotheekadviseur ben ik bezig met het geven van online hypotheekadvies via webcam, telefoon, chat en e-mail. Ik zorg er voor dat klanten op een begrijpelijke en heldere manier inzicht krijgen in hun financiële mogelijkheden, waarna zij een bewuste keuze kunnen maken.

Ik ben voor bijBouwe gaan werken, omdat ik geloof dat deze manier van hypotheekadvies de toekomst heeft. Ook vind ik het belangrijk kwaliteit te kunnen bieden tegen een zeer scherpe prijs en klanten in zeer korte tijd duidelijkheid te kunnen geven over hun hypotheek.

Sietse van den Wijngaart

Product Manager Hypotheken


Als product manager ben ik verantwoordelijk voor de proposities van bijBouwe. Dit betekent niet alleen de hypotheek, maar ook onze dienstverlening. Praktisch gezien betekent het dat ik continu opzoek ben naar mogelijkheden om onze producten en diensten te verbeteren. Mijn doel daarbij is om wat wij doen beter aan te laten sluiten op jouw wensen als klant van bijBouwe. Hiernaast ben ik verantwoordelijk voor het acceptatiebeleid. Dit is de set met regels die wij gebruiken om jouw hypotheekaanvraag te beoordelen.

Ik werk voor bijBouwe omdat ik het belangrijk vindt dat je een hypotheek kan afsluiten op de manier die bij jou past. Met een onafhankelijke adviseur, een bijBouwe adviseur of helemaal zelf. Dit is exact waar wij als bedrijf voor staan.

Jessica Stoelinga

Office Manager


Als Office Manager ben ik verantwoordelijk voor het werk- en leefklimaat bij ons op kantoor. Daarnaast draag ik zorg voor de financiële administratie en ondersteun ik het management secretarieel.

Ik ben trots op bijBouwe, omdat we de consument centraal stellen en inspelen op de actuele behoeften en ontwikkelingen op het gebied van hypotheekadvies.

Jamie Timmer - Junior Account Manager

Jamie Timmer

Junior Account Manager


Als Junior Account Manager zorg ik ervoor dat onze adviseurs zonder problemen aanvragen kunnen indienen. Ook kunnen adviseurs met mij bellen of WhatsAppen als zij willen beginnen met het aanvragen van bijBouwe Hypotheken of als er een storing is.

Daan Herber

Head of Distribution


De kans is groot dat je via een hypotheekadviseur je hypotheek regelt. Jij je droomhuis en je adviseur die je het beste advies geeft. Het is voor ons dus heel belangrijk dat de duizenden hypotheekadviseurs in Nederland precies weten hoe onze hypotheek werkt en wat de voorwaarden zijn. Mijn team en ik hebben elke dag heel intensief contact met de hypotheekadviseur.

Samen met de adviseurs en onze klanten wordt onze hypotheek en onze dienstverlening steeds beter. Wij zijn blij als jij blij bent. Onbezorgd je nieuwe huis kopen en onbezorgd wonen. Geniet ervan!

Brigitte Wever

Senior Hypotheekspecialist

Ik ben als Senior Hypotheekspecialist onder andere verantwoordelijk voor onze hypotheekprocessen, de kwaliteit en het beleid. Mijn doel is dat we de processen zo duidelijk en efficiënt mogelijk hebben ingericht. Zodat we jou zo goed en snel mogelijk kunnen helpen bij het afsluiten of beheren van de hypotheek.

Verder vind ik het van belang dat je weet wat je te wachten staat bij elke stap in het proces. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Oscar Verheijen

Communication & Brand Manager


Ik ben Communication & Brand Manager, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor bijBouwe als merk. Wij willen de meest sympathieke geldverstrekker worden voor onze klanten. Mijn missie is pas geslaagd als dat gelukt is!

Ook vind ik het belangrijk dat we het hypotheekproces voor iedereen duidelijk en toegankelijk maken. En hopelijk ook iets leuker! Niemand geniet van het afsluiten van een hypotheek, maar het kopen van een huis? Dat is altijd een avontuur. Hopelijk ga je dat avontuur aan met bijBouwe.

Eline Geerdes

Content Marketeer

Als Content Marketeer houd ik me bezig met communicatie, content en marketing. Via ons blog, met video’s, info-graphics, e-mails en alle andere content willen we alles rondom het kopen en financieren van je droomwoning begrijpelijk maken. Zo zorgen we er voor dat jij weet wat je leent.