Navigatie Link overslaanHome » Blog


Blog


Het kopen van je nieuwe huis gaat niet alleen maar om de hypotheek.
Daarom wil bijBouwe je graag ook helpen met de andere stappen die nodig zijn om een huis te kopen.

Net een huis gekocht? Dan is je rente waarschijnlijk voor langere tijd vastgezet. Wat gebeurt er als die rentevaste periode afloopt, en je hypotheekrente stijgt?
Tags: Na-de-koop
News
Wat doet een taxateur? En wat is het verschil tussen een taxatie en een bouwkundige keuring? Dat, en meer, lees je hier.
Tags: Bieden
News
Een huis kopen. Hoe werkt dat? We snappen dat je een hoop vragen hebt over het bieden op een huis en de onderhandeling die daarop volgt. We helpen we je graag op weg.
Tags: Bieden
News
Voor een hypotheek heb je werkgeversverklaring nodig. Wat is een werkgeversverklaring? En waarom heb ik het nodig? Alles over de werkgeversverklaring, inclusief voorbeeld, vind je hier.
Tags: Kopen
News
Jullie gaan samen kopen! Wat komt daar bij kijken? Wat moet je regelen? Kan huisje, boompje, beestje wel zonder ring om je vinger? Je leest het hier.
Tags: Kopen
News
De eerste bezichtiging. Het leukste deel van de huizenjacht. Het is heel makkelijk om je in je enthousiasme te verliezen. We hebben de meest nuttige tips op een rijtje gezet, zodat jij het meeste uit je bezichtiging haalt.
Tags: Bezichtigen
News
Huis kopen als flexwerker, is het mogelijk? In het kort: ja. Zo bereken je je maximale hypotheek als flexwerker.
Tags: Bieden
News
Je hebt zelf in de hand hoe lang een hypotheekaanvraag duurt. Met deze checklist ben je met je bijBouwe hypotheek razendsnel klaar.
Tags: Kopen
News
Stel je raakt werkloos of arbeidsongeschikt, kan je jouw woonlasten wel blijven betalen? Een woonlastenverzekering kan de oplossing zijn.
Tags: Kopen
News
Samen een huis kopen. Het is nogal wat. Toch zijn er veel stellen die deze beslissing maken zonder er heel bewust over na te denken. Tijd voor een goed gesprek.
Tags: Bezichtigen
News

Wat mij positief is opgevallen en wat ik niet had verwacht van een 'internethypotheek' is het persoonlijk contact. Via de telefoon erg snel bereikbaar en niet éénrichtingsverkeer."


- Pieter uit Den Bosch

Vragen?

Als je hulp nodig hebt,
staan we voor je klaar.

Bel een bijBouwe adviseur 024 80 00 789