Navigatie Link overslaanHome » Blog


Blog


Het kopen van je nieuwe huis gaat niet alleen maar om de hypotheek.
Daarom wil bijBouwe je graag ook helpen met de andere stappen die nodig zijn om een huis te kopen.

Hoe zuinig is jouw huis? Het energielabel vertelt je er alles over. Maar is het label ook te verbeteren?
News
Moet ik een overlijdensrisicoverzekering afsluiten voor mijn hypotheek? Is het belangrijk? We vertellen het je in dit blog.
Tags: Kopen
News
De NVM Open Huizen Dag is de perfecte mogelijkheid om veel huizen te bekijken. In dit blog geven we je 7 tips om het meeste uit je dag te halen!
Tags: Bezichtigen
News
Onmogelijk om een hypotheek te krijgen met een studieschuld? Nee, zeker niet. Een studieschuld verlaagt wel je maximale hypotheeklening. Maar verzwijgen is ook niet de oplossing. Lees hier meer.
Tags: Kopen
News
Wat is erfpacht? En wat moet je er mee? Afkopen? Blijven betalen? Na het lezen van dit blog heb je de wijsheid in pacht.
Tags: Kopen
News
Alles wat je nog niet wist over een schenking voor je eigen huis, verteld in dit blog.
Tags: Bieden
News
Net een huis gekocht? Dan is je rente waarschijnlijk voor langere tijd vastgezet. Wat gebeurt er als die rentevaste periode afloopt, en je hypotheekrente stijgt?
Tags: Na-de-koop
News
Wat doet een taxateur? En wat is het verschil tussen een taxatie en een bouwkundige keuring? Dat, en meer, lees je hier.
Tags: Bieden
News
Een huis kopen. Hoe werkt dat? We snappen dat je een hoop vragen hebt over het bieden op een huis en de onderhandeling die daarop volgt. We helpen we je graag op weg.
Tags: Bieden
News
Voor een hypotheek heb je werkgeversverklaring nodig. Wat is een werkgeversverklaring? En waarom heb ik het nodig? Alles over de werkgeversverklaring, inclusief voorbeeld, vind je hier.
Tags: Kopen
News

Wat mij positief is opgevallen en wat ik niet had verwacht van een 'internethypotheek' is het persoonlijk contact. Via de telefoon erg snel bereikbaar en niet éénrichtingsverkeer."


- Pieter uit Den Bosch

Vragen?

Als je hulp nodig hebt,
staan we voor je klaar.

Bel een bijBouwe adviseur 024 80 00 789