Navigatie Link overslaanHome » Blog


Blog


Het kopen van je nieuwe huis gaat niet alleen maar om de hypotheek.
Daarom wil bijBouwe je graag ook helpen met de andere stappen die nodig zijn om een huis te kopen.

De NVM Open Huizen Dag is de perfecte mogelijkheid om veel huizen te bekijken. In dit blog geven we je 7 tips om het meeste uit je dag te halen!
Tags: Bezichtigen
News
Een nieuwbouwhuis kopen gaat nét even anders dan de gemiddelde bestaande variant. Sta niet voor verrassingen, lees ons stappenplan.
Tags: Kopen
News
Voor diegene die hypotheekrenteaftrek maar abracadabra vinden, of als je al een gezonde dosis kennis hebt, lees hier de ultieme gids.
Tags: Na-de-koop
News
Is je studieschuld een dealbreaker? Nee, zeker niet. Je studieschuld drukt wel wat je maximaal kan lenen. Maar verzwijgen is ook niet de oplossing. Lees hier meer.
Tags: Kopen
News
Stel je raakt werkloos of arbeidsongeschikt, kan je jouw woonlasten wel blijven betalen? Een woonlastenverzekering kan de oplossing zijn.
Tags: Kopen
News
Samen een huis kopen. Het is nogal wat. Toch zijn er veel stellen die deze beslissing maken zonder er heel bewust over na te denken. Tijd voor een goed gesprek.
Tags: Kopen
News
Wat doet een taxateur? En wat is het verschil tussen een taxatie en een bouwkundige keuring? Dat, en meer, lees je hier.
Tags: Bieden
News
Je bent nooit te oud om te leren. Maar kan je wel te oud zijn om te lenen? Het antwoord op die vraag vind je hier.
Tags: Kopen
News
Net een huis gekocht? Dan is je rente waarschijnlijk voor langere tijd vastgezet. Wat gebeurt er als die rentevaste periode afloopt, en je hypotheekrente stijgt?
Tags: Na-de-koop
News
Jullie gaan samen kopen! Wat komt daar allemaal bij kijken? Kan huisje, boompje, beestje wel zonder ring om je vinger? Je leest het hier.
Tags: Kopen
News

Wat mij positief is opgevallen en wat ik niet had verwacht van een 'internethypotheek' is het persoonlijk contact. Via de telefoon erg snel bereikbaar en niet éénrichtingsverkeer."


- Pieter uit Den Bosch

Vragen?

Als je hulp nodig hebt,
staan we voor je klaar.

Bel een bijBouwe adviseur 024 80 00 789