Navigatie Link overslaanHome » Voor adviseurs

bijBouwe voor adviseurs

de hypotheek zonder bank

bijBouwe voor onafhankelijk adviseurs
 • Snelle verwerkingstijden
  We verwerken aanvragen snel. Zo is er snel duidelijkheid en maken we deze stressvolle periode minder stressvol voor jou en je klant.
 • Direct contact
  Als je belt met onze adviseurslijn (024 8000 787) krijg je direct een specialist aan de telefoon. Andere vragen? Bekijk onze contactpagina.
 • Scherpe rente
  Klanten lenen via bijBouwe geld waar de bank het ook leent. Daarom kunnen we altijd een scherpe rente bieden.

Je aanvragen proberen we snel te behandelen, zonder verlies aan kwaliteit uiteraard. Zo kun je snel schakelen met je klant en zonder vertraging de hypotheekaanvraag afronden. Zo proberen we deze stressvolle periode minder stressvol te maken voor onze klant.


Verwerkingstijden bij eerste hypotheken, verhogen en tweede hypotheken

Laatst gewijzigd op 30 juli 2021 om 09.00u.

Offerte-aanvraag
Eerste akkoord
Finaal akkoord
Klaar voor passeren
Totale verwerkingstermijn
1 werkdag
1 werkdag
1 werkdag
3 werkdagen
6 werkdagen

Indien een dossier voor de tweede keer beoordeeld moet worden in verband met extra of aanvullende informatie, geeft dit een extra doorlooptijd van 2 werkdagen. Zie ook onze vormvereisten.Verwerkingstijden bij ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

Met of zonder wijzingen aan de hypotheek.

Offerte-aanvraag
Eerste akkoord
Finaal akkoord
Klaar voor passeren
Totale verwerkingstermijn
10 werkdagen
10 werkdagen
2 werkdagen
3 werkdagen
25 werkdagen

Indien een dossier opnieuw beoordeeld moet worden in verband met extra of aanvullende informatie gelden ook bovenstaande doorlooptijden. Let bij het opsturen van documenten ook op de geldigheid van eerder aangeleverde documenten. Zie ook onze vormvereisten

Je bijBouwe aanvraag in een stroomversnelling


Als je een aanvraag voor een bijBouwe hypotheek wilt doen, begint het bij je aanstelling. Vervolgens vraag je een hypotheek bij ons aan, doen wij de acceptatie en kan je klant een afspraak bij de notaris gaan maken.

Aanstelling

bijBouwe gelooft in de toegevoegde waarde van hypotheekadvies. Daarom werken wij graag samen met goede adviseurs.


Om een bijBouwe adviseur te worden, kun je een e-mail sturen naar samenwerken@dynamiccredit.com. Dan vertellen wij je welke stappen je nog moet ondernemen voordat je een aanvraag kunt doen op je eigen bijBouwe aanstelling.


Voordelen van een bijBouwe aanstelling:

 • Snelle verwerkingstijden
 • Direct contact met een Desk Accountmanager
 • Altijd een scherpe rente

Veelgestelde vragen

Zit je vraag er niet tussen? Bekijk hier alle veelgestelde vragen of de begrippenlijst.

Hoe lang duurt het om een hypotheek af te sluiten?

De tijd die het kost om een online hypotheek af te sluiten is afhankelijk van hoe snel je zelf de benodigde documenten aanlevert. Wij zorgen ervoor dat deze de volgende werkdag beoordeeld worden. Als alles akkoord is vindt er nog een finale beoordeling plaats. Je hebt het dus zelf in de hand en een hypotheek afsluiten hoeft geen weken meer te duren.

Kan ik mijn aflossingsvrije hypotheek meenemen?

Ja, als je al een aflossingsvrije hypotheek hebt, is het mogelijk om tot maximaal 50% van de waarde van je nieuwe huis aflossingsvrij te sluiten. Je moet hiervoor voldoen aan de voorwaarden die gelden voor het overgangsrecht volgens de Belastingdienst.