Navigatie Link overslaanHome » Voor adviseurs

bijBouwe voor adviseurs

de hypotheek zonder bank

 • Dossiers binnen 5 dagen notaris-klaar
  We verwerken aanvragen snel. Zo is er snel duidelijkheid en verkorten we deze stressvolle periode voor jou en je klant.
 • Direct contact met een acceptant
  Als je belt met onze adviseurslijn (024 8000 787) krijg je direct een acceptant aan de telefoon. Dat scheelt tijd en gedoe.
 • Scherpe rente
  Klanten lenen via bijBouwe geld waar de bank het ook leent. Daarom kunnen we altijd een scherpe rente bieden.

Je aanvragen proberen we snel te behandelen, zonder verlies aan kwaliteit uiteraard. Zo kun je snel schakelen met je klant en snel de hypotheekaanvraag afronden. Zo proberen we deze stressvolle periode zo kort mogelijk te houden voor onze klant.


Verwerkingstijden bij eerste hypotheken

Offerte-aanvraag
Voorlopig akkoord
Finaal akkoord
Compleet dossier
2 werkdagen
2 werkdagen
2 werkdagen
Zelfstandigen, compleet dossier
2 werkdagen
3 werkdagen
2 werkdagen

Indien een dossier voor de tweede keer beoordeeld moet worden in verband met extra of aanvullende informatie, geeft dit een extra doorlooptijd van 3 werkdagen.Verwerkingstijden bij verhogen, tweede hypotheken en ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

Offerte-aanvraag
Voorlopig akkoord
Finaal akkoord
Compleet dossier
7 werkdagen
5 werkdagen
2 werkdagen
Zelfstandigen, compleet dossier
7 werkdagen
5 werkdagen
2 werkdagen

Indien een dossier voor de tweede keer beoordeeld moet worden in verband met extra of aanvullende informatie, geeft dit een extra doorlooptijd van 5 werkdagen.

Je bijBouwe aanvraag in een stroomversnelling


Als je een aanvraag voor een bijBouwe hypotheek wilt doen, begint het bij je aanstelling. Vervolgens vraag je een hypotheek bij ons aan, doen wij de acceptatie en kan je klant een afspraak bij de notaris gaan maken.

Aanstelling

bijBouwe gelooft in de toegevoegde waarde van hypotheekadvies. Daarom werken wij graag samen met goede adviseurs.


Om een bijBouwe adviseur te worden, kun je een e-mail sturen naar samenwerken@dynamiccredit.com. Dan vertellen wij je welke stappen je nog moet ondernemen voordat je een aanvraag kunt doen op je eigen bijBouwe aanstelling.


Voordelen van een bijBouwe aanstelling:

 • Je dossiers in 5 dagen notaris-klaar
 • Direct contact met een acceptant
 • Altijd een scherpe rente

Contact

Direct contact met een acceptant


Je vragen kun je direct stellen aan een acceptant van bijBouwe. Denk aan vragen over het acceptatiekader of statusvragen of je lopende dossiers. We blijven graag met je in contact.

Telefoon: 024 8000 787


Vragen kun je natuurlijk ook even op de mail zetten naar acceptatie@bijbouwe.nl. Binnen een werkdag heb je antwoord van ons.

Contact met acceptant

Ga de discussie aan op LinkedIn


Hypotheekadviseurs zijn vaak kritische mensen. Dat kunnen we waarderen bij bijBouwe. We gaan graag met je in gesprek over onze dienstverlening maar ook over ontwikkelingen in de hypotheekmarkt. Alleen samen kunnen we echte verandering teweeg brengen.

Meng je in de discussie

Veelgestelde vragen

Zit je vraag er niet tussen? Bekijk hier alle veelgestelde vragen of de begrippenlijst

Hoe lang duurt het om een hypotheek af te sluiten?

De tijd die het kost om een online hypotheek af te sluiten is afhankelijk van hoe snel je zelf de benodigde stukken aanlevert. Wij zorgen ervoor dat stukken de volgende werkdag beoordeeld worden. Als alle stukken akkoord zijn bevonden vindt er nog een finale beoordeling plaats. Je hebt het dus zelf in de hand en een hypotheek afsluiten hoeft geen weken meer te duren.

Kan ik mijn aflossingsvrije hypotheek meenemen?

Ja, als je al een aflossingsvrije hypotheek hebt, is het mogelijk om tot maximaal 50% van de waarde van je nieuwe huis aflossingsvrij te sluiten. Je moet hiervoor voldoen aan de voorwaarden die gelden voor het overgangsrecht volgens de Belastingdienst.