Navigatie Link overslaanHome » Veelgestelde vragen » Mijn tijdelijke wachtwoord werkt niet bij het inloggen. Wat te doen?

Mijn tijdelijke wachtwoord werkt niet bij het inloggen. Wat te doen?

Check het wachtwoord wat je hebt gekregen, door de speciale tekens en het gebruik van hoofdletters en kleine letters kunnen sommige tekens verkeerd geinterpreteerd worden. Denk aan:

• 0 (nul) en O (hoofdletter o)

• l (kleine letter L), I (hoofdletter i), i, 1 en | (pipe teken)

• 8 en &

Heb je meer dan 1 wachtwoord opgevraagd? Check dan goed de tijd van de SMS waarin je tijdelijke wachtwoord staat. Mocht dit niet de laatste zijn, dan is het niet het juiste wachtwoord.

Je kan altijd een nieuw wachtwoord opvragen door te kiezen voor 'Wachtwoord vergeten', je e-mailadres in te vullen en op de button te drukken.