Navigatie Link overslaanHome » Veelgestelde vragen » Als ik mijn jaaropgave download opent er een pdf met allemaal rare tekens. Wat gaat er mis?

Als ik mijn jaaropgave download opent er een pdf met allemaal rare tekens. Wat gaat er mis?

Dit probleem komt alleen voor als je de Safari-browser gebruikt, de standaardbrowser voor Apple computers. Probeer de pdf te openen met een andere applicatie, zoals de gratis Adobe Reader applicatie.

Heb je ook een andere internetbrowser, zoals Chrome, Edge of Firefox, dan kan je de jaaropgave ook via deze browser downloaden en bekijken.