Navigatie Link overslaanHome » Over ons » Persbericht: Tijdelijke assortimentsaanpassing door snelle groei

bijBouwe: tijdelijke assortimentsaanpassing door snelle groei

AMSTERDAM, 26 mei 2016 – de op 3 december 2015 gelanceerde hypotheekaanbieder bijBouwe maakt snelle groei door. Zowel online klanten als onafhankelijke adviseurs weten de weg naar de nieuwe verstrekker goed te vinden. Deze snelle groei zorgt voor een tijdelijke aanpassing van het assortiment, een gedeelte van het assortiment is tijdelijk niet beschikbaar. Het gaat specifiek om hypotheken zonder NHG met een financiering van minder dan 75% van de marktwaarde en een rentevastperiode van 15 t/m 30 jaar.

Snelle start nieuwe verstrekker

bijBouwe is de eerste volledig online hypotheekverstrekker in Nederland. bijBouwe biedt consumenten optimale keuzevrijheid in hoe ze hypotheek af willen sluiten. Zelf helemaal online, geholpen door een bijBouwe adviseur, of samen met een onafhankelijke adviseur. Bouwe Kuik, oprichter van bijBouwe, zegt over de start: “Wij zien dat klanten het gemak van zelf doen in combinatie met de ondersteuning die onze adviseurs bieden waarderen. Wij zijn trots dat we gemiddeld gewaardeerd worden met een 8.5!” Ook onafhankelijke adviseurs weten de weg naar bijBouwe goed te vinden. “Wij zien absoluut meerwaarde in onafhankelijk advies en zijn daarom blij dat ook onafhankelijk adviseurs de bijBouwe hypotheek aan consumenten adviseren” aldus Kuik.

Tijdelijke aanpassing assortiment

Door deze snelle groei is een gedeelte van het assortiment tijdelijk niet beschikbaar. Bouwe Kuik: “Wij zijn op dit moment actief met beleggers in gesprek om ons assortiment zo snel mogelijk weer volledig beschikbaar te hebben voor nieuwe klanten”

Geen gevolgen voor bestaande offertes en klanten

De tijdelijke aanpassing van het assortiment heeft geen enkel gevolg voor verstrekte hypotheekaanbiedingen / -offertes. Voor deze klanten is het hypotheekbedrag reeds gereserveerd. Klanten met een bijBouwe Hypotheek, die willen verlengen of verhogen kunnen wel voor deze tarieven kiezen. Onze overige tarieven zijn uiteraard voor iedereen beschikbaar en zijn zeer concurrerend.


Voor meer informatie


bijBouwe

Bouwe Kuik, CEO
E: bouwe.kuik@bijbouwe.nl
www.bijbouwe.nl

Origineel persbericht (pdf)

Terug