Navigatie Link overslaanHome » Online hypotheek » Oriëntatiegesprek

Je hypotheek oriëntatiegesprek

Leuk om kennis te maken. Een van onze aanvraagcoaches helpt je graag op weg naar een hypotheek. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Je oriëntatiegesprek inplannen


Onze hypotheekcoaches staan voor je klaar! Geef hieronder aan wanneer het jou uitkomt om kennis te maken. Je krijgt per mail de bevestiging dat het gesprek is ingepland. Lukt het inplannen van een afspraak niet? Bel dan even met 024 8000 789. Misschien kunnen we wat regelen.


Je gegevens gebruiken we echt alleen voor je oriëntatiegesprek.
Dit staat ook in onze privacyverklaring.

  • Je staat er niet alleen voor. Een hypotheek afsluiten klinkt als een hele opgave. Dat snappen we. Daarom willen we je eerst kennis laten maken met een van onze aanvraagcoaches. Stuk voor stuk mensen met een bak ervaring in de hypothekenwereld.
  • Gewoon, gratis. Laat je in 30 minuten kosteloos en vrijblijvend wegwijs maken in wat je maximale hypotheek is, welke aflosvormen er zijn en waar je verder allemaal rekening mee moet houden. Zo weet jij waar je aan toe bent.
  • Zelf, samen of met. Benieuwd wat een (bijBouwe) adviseur voor je kan doen? Of sluit je liever zelf je hypotheek af? Wij helpen je met de overweging. Wij geven de voorzet, maar je maakt uiteindelijk zelf de beste keuze. John (uit Zeist) over zijn bijBouwe Hypotheek


"Via bijBouwe hadden wij onze hypotheek in slechts vier dagen rond en hebben we veel geleerd over wat er komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Veel van het contact liep via e-mail en de website, maar ook de telefonische helpdesk was goed bereikbaar als we sneller antwoord nodig hadden."