Navigatie Link overslaanHome » Medewerkers

Home / Over bij Bouwe

Ons team

Bouwe Kuik

Oprichter en Commercieel Directeur


Ik ben één van de oprichters van bijBouwe. Als eindverantwoordelijke houd ik mij bezig met de continue doorontwikkeling van de dienstverlening van bijBouwe en de mensen waarmee we samenwerken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alleen een optimaal samenwerkend team er voor kan zorgen dat jij je persoonlijk bediend voelt.

Ik heb samen met Tonko, Daan en Frits het initiatief voor bijBouwe genomen omdat ik er van overtuigd was dat er een veel betere manier moest zijn om klanten te helpen een goede hypotheek af te sluiten. De kans om dat als ondernemer daadwerkelijk in de markt te gaan bewijzen kon ik daarom niet laten lopen.

Tonko Gast

Oprichter en Investeerder


Als oprichter van bijBouwe houd ik me bezig met de opbouw van een verantwoorde hypotheekportefeuille. Dit vindt plaats door het matchen van consumenten aan beleggers. Ik vind het daarom een uitdaging om te kijken of er kansen zijn die in het belang zijn van zowel de consument als belegger, maar die niet worden ingevuld door de huidige aanbieders.

Ik ben begonnen met bijBouwe, omdat ik mijn energie graag geef aan impactvolle verbeteringen voor mensen.

Daan Potjer

Co-Founder en COO


Binnen bijBouwe zijn de voornaamste zaken waar ik verantwoordelijk voor ben de bedrijfsvoering en de samenwerking met onze partners en beleggers . Dat betekent dat ik vooral bezig ben om het kanaal tussen beleggers en de consument zo efficiënt mogelijk te laten werken.

Mijn reden om bijBouwe op te richten was mijn verbazing over het feit dat nog niemand anders met behulp van de huidige technologie een begrijpelijk, soepel en efficiënt hypotheekproces van aanvraag tot einde looptijd had opgezet.

Jack van Oijhuizen

Hypotheekadviseur


Als Hypotheekadviseur ben ik bezig met het geven van online hypotheekadvies via webcam, telefoon, chat en e-mail. Ik zorg er voor dat klanten op een begrijpelijke en heldere manier inzicht krijgen in hun financiële mogelijkheden, waarna zij een bewuste keuze kunnen maken.

Ik ben voor bijBouwe gaan werken, omdat ik geloof dat deze manier van hypotheekadvies de toekomst heeft. Ook vind ik het belangrijk kwaliteit te kunnen bieden tegen een zeer scherpe prijs en klanten in zeer korte tijd duidelijkheid te kunnen geven over hun hypotheek.

Sietse van den Wijngaart

Product Manager Hypotheken


Als product manager ben ik verantwoordelijk voor de proposities van bijBouwe. Dit betekent niet alleen de hypotheek, maar ook onze dienstverlening. Praktisch gezien betekent het dat ik continu opzoek ben naar mogelijkheden om onze producten en diensten te verbeteren. Mijn doel daarbij is om wat wij doen beter aan te laten sluiten op jouw wensen als klant van bijBouwe. Hiernaast ben ik verantwoordelijk voor het acceptatiebeleid. Dit is de set met regels die wij gebruiken om jouw hypotheekaanvraag te beoordelen.

Ik werk voor bijBouwe omdat ik het belangrijk vindt dat je een hypotheek kan afsluiten op de manier die bij jou past. Met een onafhankelijke adviseur, een bijBouwe adviseur of helemaal zelf. Dit is exact waar wij als bedrijf voor staan.

Jessica Stoelinga

Office Manager


Als Office Manager ben ik verantwoordelijk voor het werk- en leefklimaat bij ons op kantoor. Daarnaast draag ik zorg voor de financiële administratie en ondersteun ik het management secretarieel.

Ik ben trots op bijBouwe, omdat we de consument centraal stellen en inspelen op de actuele behoeften en ontwikkelingen op het gebied van hypotheekadvies.

Ben Jansen Verplanke - E-commerce Marketeer

Ben Jansen Verplanke

Product Owner


Mijn doel is om je hypotheekaanvraag in een stroomversnelling te brengen. Zo kun jij je volledig richten op je nieuwe huis. Daar gaat het uiteindelijk om. Ik zorg dat huizenzoekers zoals jij ons online kunnen vinden. Zo heb jij vliegensvlug duidelijkheid over welke huizen wel en niet realiseerbaar zijn in je situatie. Dit doen we met het Hypotheekaanbod.

Daarnaast is er mij alles aan gelegen om je uit te leggen hoe zo een hypotheek nou precies werkt. Wij willen dat je bewust je keuze maakt voor een hypotheek, of je die nou samen met bijBouwe afsluit of ergens anders. Uiteindelijk hoop ik dat wij, door je goed te helpen bij het zoeken van een nieuw huis en je alle stappen duidelijk uit te leggen, je vertrouwen kunnen winnen om samen je hypotheek te regelen.

Daan Herber

Propositiemanager Onafhankelijk Advies

Brigitte Wever

Senior Hypotheekspecialist

Ik ben als Senior Hypotheekspecialist onder andere verantwoordelijk voor onze hypotheekprocessen, de kwaliteit en het beleid. Mijn doel is dat we de processen zo duidelijk en efficiënt mogelijk hebben ingericht. Zodat we jou zo goed en snel mogelijk kunnen helpen bij het afsluiten of beheren van de hypotheek.

Verder vind ik het van belang dat je weet wat je te wachten staat bij elke stap in het proces. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Oscar Verheijen

Content Manager


Ik ben Content Manager, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het geschreven woord van bijBouwe. Mijn doel is bereikt als we het hypotheekproces duidelijk en toegankelijk hebben gemaakt voor iedereen. En hopelijk ook iets leuker! Niemand geniet van het afsluiten van een hypotheek, maar het kopen van een huis? Dat is altijd een avontuur. Hopelijk ga je dat avontuur aan met bijBouwe.

Via ons blog, met video’s, info-graphics, e-mails en alle andere content wil ik alles rondom het kopen en financieren van je droomwoning begrijpelijk maken. Zo zorg ik er voor dat jij weet wat je leent.

Nail Nergiz

Online Channel Manager


Als Online Channel Manager ben ik verantwoordelijk voor alle online marketingkanalen van bijBouwe. Mijn focus ligt op het vinden van klanten die online een hypotheek willen afsluiten en zo goed mogelijk aan te sluiten op hun behoeften. Dit vertaal ik door naar relevante campagnes.

Relevant zijn, op het juiste moment, zodat jij alleen op onze website komt wanneer onze hypotheek aansluit op jouw wensen. Dat is mijn uitdaging. Zo ervaar jij de ultieme klantreis tijdens het aanvragen van je bijBouwe hypotheek.